EL SOMNI DE LA IAIA INA

Espectacle de petit format adreçat al públic infantil (a partir de 3 anys) i familiar.  És ideal per a representar en biblioteques, escoles i espais reduïts.

Adaptació del conte “El somni de la iaia Ina” de Fina Roig, elaborada per Títeres Guiñol Didó per a la seva representació amb titelles de taula. 
Combina la narració amb la manipulació dels titelles i la interacció amb el públic per transmetre a la mainada valors importants com són el respecte, la tolerància, la diversitat, la convivència integradora i molts d'altres, de manera divertida i fàcil de comprendre.

Des del jardí d'una casa de camp, els animals protagonistes comparteixen amb els espectadors les seves vivències, jocs, entremaliadures, sensibilitat i generositat.  La seva manera de relacionar-se en una convivència harmoniosa i plena de tolerància, és un model per a les persones. El públic sentirà missatges de respecte envers els animals i de tinença responsable de mascotes domèstiques,  que no són joguines sinó éssers vius als quals s’ha de cuidar adequadament.

Els elements d'acció i d'interacció i diàleg amb l’audiència permeten als infants interioritzar els valors de les històries mentre es diverteixen.  S'hi poden extreure nombroses activitats per a l'aula o per realitzar en família. A continuació trobareu un resum per descarregar.

Durada aproximada: 35 a 40 minuts.

(Descarregar resum en pdf)