COMÈDIES INFANTILS I PER AL PÚBLIC FAMILIAR

Històries originals de teatre de guinyol per a tots els públics on els infants participen, es diverteixen i dialoguen amb els titelles. Els nostres putxinel•lis tradicionals transmeten valors als petits i també fan passar una bona estona als més grans amb les seves aventures. Poden representar-se a l'aire lliure o en espais tancats.

L'HORA DEL CONTE AMB TITELLES

Adaptació del conte El somni de la iaia Ina, adreçada a infants a partir de 3 anys i públic familiar. Els animalets protagonistes expliquen les seves vivències i fan pedagogia, tot jugant amb el públic infantil.

Aquest espectacle de petit format (ideal per representar en biblioteques, escoles i espais similars) combina la narració amb els titelles de taula. L'objectiu és transmetre valors com el respecte, la tolerància, la convivència integradora i molts més, d'una manera divertida i entenedora.

COMÈDIES DE TITELLES PER AL PÚBLIC ADULT

Comèdies d'embolics on els titelles fan reviure la innocència dels temps on encara no existia la televisió. Històries divertides de diàlegs elaborats amb alguna bastonada, petits tocs de nostàlgia i finals sorprenents que fan les delícies dels grans.